Yhteystiedot

Kouluttaja/konsultti: Sten Reinikainen

Sähköposti: sten@caduseus.fi
Puhelin: 050 3298722
Y-tunnus: 2706936-6

Tervehdys!

Caduseus Consulting on talouden ja tietotekniikan toiminimi luonnonkauniissa Nakkilassa. Yrityksen tarkoitus on tarjota asiakkailleen huokeita ja räätälöityjä ratkaisuja pieniin ja keskisuuriin laskenta-, seuranta- ja koulutustarpeisiin. Koulutustaustaltani olen tietotekniikkaa ja julkisoikeutta lukenut hallintotieteiden ylioppilas Tampereen yliopistosta sekä lukionkäynyt elektroniikka-asentaja.

Ennen Caduseus Consultingin perustamista olen työskennellyt muun muassa Tuusulan kunnalla ja PTCServices Oy:ssä hankintojen ja hallinnollisten töiden parissa. Yrittäjänä olen tehnyt paljon erilaisia seuranta- ja laskentatyökaluja sekä kouluttanut Officen käyttöä niin yleis- kuin erityistarpeisiin.

Kouluttajana olen rauhallinen, ihmisläheinen ja luovuuteen kannustava. Koulutusten ydin on hyvien käytäntöjen ja ohjelmien eri osien sulavan yhteistoiminnan opettamisessa, jotta jokainen uusi asia nivoutuisi aina suurempaan kokonaisuuteen.

Konsulttina olen kuunteleva, kyselevä ja ratkaistavan ongelman taustoista kiinnostunut. Nopeat ratkaisut eivät yleensä ole pitkäkestoisia, joten pyrinkin mahdollisuuksien mukaan aina selvittämään ensin yhdessä asiakkaan kanssa rauhassa todelliset tarpeet ennen toimintaan ryhtymistä. Tykkään raapaista pintaa syvemmältä ja pyrkiä saamaan vastauksen kysymykseen: ”Onko tämä jotain mitä vain halutaan vai jotain mitä myös tarvitaan?”

Harrastuksiini kuuluvat perheen kanssa luonnossa liikkuminen, lukeminen sekä kaikenlainen tietokniikka ohjelmoinnista PC-peleihin. Erityistaitoihini kuuluvat myös maistuvat liharuoat.

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla, mikäli teillä on koulutustarpeita tai tarve saada kevyitä ja edullisia sovellusratkaisuja!

Terveisin,
Sten Reinikainen