Palvelut

Caduseus Consulting tarjoaa palveluita kaiken kokoisille asiakkaille!

Palvelut on jaettu kahteen kokonaisuuteen:

Klikkaa alla olevista kuvista lisätietoa:


TAULUKKOAPULAINEN
on lyhytkestoinen palvelu, johon asiakas voi ottaa yhteyttä niin pienen kuin suurenkin Exceliin liittyvän pulman kanssa. Palvelu on toimeksiantokohtainen ja asiakas saa aina ennen palvelun ostamista arvion sen kestosta. Yhteyttä voi ottaa myös muihin Office-ohjelmiin liittyvissä kysymyksissä. Katso hinnoittelu ja tarkempi palvelukuvaus TAULUKKOAPULAINEN -sivulta.

Konsultaatiota on mahdollista tilata myös erilaisten laajempien seuranta- ja laskentatyökalujen luomiseen sekä olemassaolevan laskennan päivittämiseen. Pidempikestoisista ja VBA-ohjelmointia vaativista toimeksiannoista voidaan aina antaa kiinteähintainen urakkatarjous.

KOULUTUS-palvelut keskittyvät ensisijaisesti erilaisiin Excel-koulutuksiin, joita järjestetään joko asiakkaan omissa tiloissa tai asiakkaan kotikaupungista vuokratussa kokoustilassa. Ne ovat lähtökohtaisesti yksipäiväisiä pienryhmätilaisuuksia, jotka sisältävät paljon käytännön harjoituksia ja käyttökelpoisia esimerkkejä. Hintatiedot sekä ote koulutusmateriaalista löytyvät KOULUTUS-sivulta.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään yhdessä järkevä ratkaisu tarpeisiinne!