Koulutus

Yksityisopetus

Tahtoisitko oppia Excelin ammattikäyttöä henkilökohtaisessa koulutuksessa livenä tai etänä? Onko sinulla yksittäisiä erityiskysymyksiä, joihin haluaisit pian vastauksen?

Caduseus Consultingilta voit tilata yksityisopetusta Office-ohjelmiin liittyvissä kysymyksissä hintaan 45 €/h (+alv 24%). Opetusta on mahdollista antaa paikan päällä toimipaikassanne tai etänä puhelimella ja Skypellä. Laskutus alkavalta 15 minuutilta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tilauskoulutus

Caduseus Consulting järjestää Office-ohjelmiin liittyviä tilauskoulutuksia monenlaisiin asiakastarpeisiin.

Kaikki koulutukset sisältävät tuntiopetuksen lisäksi kattavan kuvilla ja opastusteksteillä varustetun materiaalipaketin, jolla opitut asiat ovat myöhemmin helposti kerrattavissa. Katso ote yhdestä koulutusmateriaalista (PDF).

Tilauskoulutuksen ryhmähinta (sisältää materiaalit, valmistelut, yms.) on ryhmän koosta riippumaton ja se on koko ryhmälle yhteinen. Ryhmähintaan lisätään osallistujakohtainen osallistujamaksu sekä matkustushinta koulutuspaikkaan.

  • Ryhmähinta: 690 euroa
  • Osallistujamaksu: 30 euroa/osallistuja
  • Matkustushinta suuntaansa: 0,50 euroa/kilometri

Ryhmähinta + osallistumismaksut + matkustushinta on koulutuksen kokonaishinta ja laskuun ei tule muita eriä. Kaikki tämän sivun hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa.

 

 

Katso tarkemmat tiedot tilauskoulutuksista: Koulutustiedot (PDF) ja Koulutusehdot (PDF).

Kouluttajana toimii aina Sten Reinikainen.

Tilaa koulutus numerosta 040 8494590 tai laittamalla viestiä osoitteeseen sten@caduseus.fi